Wednesday, May 21, 2014

Drumuri risipiri

A trecut si asfintitul asta..A fost la fel de spectaculos, cu toate luminile lui de culori calde si amestecate..Miine va veni un alt rasarit..Dupa care alt apus, apoi alt rasarit..Zilele vor urma noptilor, si noptile, zilelor.. Pamintul va mai merge un pic pe traiectoria lui..Galaxia se va mai roti putin, in drumul ei spre Andromeda.. Toate se vor misca pe drumurile lor calculabile..
Prin societate nu prea putem anticipa drumul..Viata ne va determina sa alegem, sau sa acceptam anumite lucruri..Prea putine ne arata ce va urma..Poate ca miine viata se va schimba complet..Sau poate totul se va schimba mult mai tirziu..Poate nimic nu se va mai schimba..Poate vom trai o mare fericire, mai devreme, sau mai tirziu..Sau poate o mare tristete..
Oamenii au ramas la fel..Doar spatiile dintre ei s-au contorsionat, si se transforma mai repede..Simtim asta tot timpul cind ne miscam printre ei..Si ei simt la fel, cred..Iar noi toti, cu toate spatiile astea, ne mai adunam uneori, in cuvinte, si notiuni..Si, asa adunati, mergem inainte risipindu-ne pe drumurile vietii energiile, si cuvintele..

No comments:

Post a Comment