Friday, December 28, 2012

Post modern



Lumea isi are mersul ei..Pasii ei si-i face indiferent de noi..E neperturbata..Are o inertie infinita..Si o infinita insensibilitate..
Aceleasi armonii ne suna, fiecaruia, diferit..Sus, jos, dreapta, stinga..Sunetele fac si ele un balet, pe care il intelegem diferit..
Noi sintem infinituri de infinituri de infinituri..De ceva-uri complicate..Sintem fiinte ce contin materie organica formata din tesuturi de celule care sint formate de molecule, de atomi, de protoni-neutroni-electroni, de quarci, de..Sigur, materia din noi e organizata incredibil de complicat pentru a construi super-mecanismul care sintem..Sintem vii, functionam ca un tot, avem in noi tot ce ne era necesar..Pentru ca sintem rezultatul atitor miliarde de ani de perfectionare biologica..
Ne nastem, invatam, ne adaptam la social, existam, si murim..Parcurgem acelasi drum ca toate fiintele de pina acum..Lasind urme mai mici sau mai mari in constiintele celorlalti..Sintem unici, fiecare cu un ADN propriu..Trecerile, la fel, ne sint unice..
Pasii nostri vor ramine un timp, in unele locuri..Apoi vor fi sterse de vinturile galactice..Vom disparea..Si deja stim asta..E cam trist..Dupa atitea drumuri printre zapezile timpului..

No comments:

Post a Comment