Monday, December 31, 2012

Intrebari

Ochi in ochi, relexiile mai deformeaza contururile si le fac ciudate..Figuri nestiute te privesc sec..E ca intr-un vis, cind viziuni vin fara logica, sa te inconjoare cu intrebarile lor..Priviri reflectate, ochi suspendatzi, fetze masti cu crapaturi, care se maresc, cresc, se umfla sub piele, si se desfac in bucati care se rotesc pina dispar..
Imi amintesc de animatiile din The Wall a lui Pink Floyd, cind picioare se desfaceau, si deveneau flori sublime, ca sa se transforme in masti ridicole, ca apoi iar sa urce pe curbe care cadeau inspre absurd.. Ca intr-un joc fara sens, cu semne de ce am avut, si avem, ratacite, printre trairile noastre..
Strange love, spun Depechii, o iubire fara inteles, cu inaltari, si caderi, cu luminile din fata, si umbrele din spate..Cu trairi pasionale intr-o lume fara logica, plata, care nu se poate intelege pe ea, si nu-si doreste nici pe tine sa te inteleaga..
O iubire care seamana lumilor tale..Distonanta..Neinteleasa..O iubire aruncata spre alte parti..Blocata, sparta de contactul cu ceilalti..Cu o alta logica..Depasita de timp..Ramasa suspendata intre contururile unor amintiri..Ramasa fara energiile de acum..Blocata in trairile tale..Si care nu mai poate sa iasa din labirintul lumii de azi..O iubire dorintza, ca o sticla aruncata inspre marile vremurilor..
O iubire..Trimisa undeva, in univers..O intrebare fara raspuns..

No comments:

Post a Comment