Friday, December 28, 2012

Conexiuni



Spuneam mai demult, de visatori..Adica de acei care pot construi visuri autentice, si care sint impresionante.. Si ma gindeam la cum se fac visurile astea, ce materiale folosesti, cum le imbini, in ce mod, si cu ce le lipesti pe toate, ca sa iasa un ansamblu echilibrat, si care sa ne satisfaca placerea de a le intelege proportiile.. Proportiile alea profunde, ce veneau din constructie, din artist, din noi, din toate eurile care admirau opera..
Toti sintem subiectivi..Si noi, si artistii, si operele..Toti avem momente cind ne place ceva anume..Si cautam sa ne satisfacem starile cu armonii de sunete, de culori, sau de forme..Cautam intelegere..
Vrem sa ne regasim..Cind sintem tristi, melancolici, nostalgici, sau dimpotriva, extaziati, fericiti, cautam sa comunicam starile, sa dam si sa primim parti cit mai cuprinzatoare din noi, si din ce simtim atunci..Si daca nu gasim un om cu care sa ne contactam acele stari, atunci le cautam in sunete, culori, sau forme..
Sintem fiinte care vor sa se exprime..Unii sint mai talentati, altii mai putin, in a-si arata acele stari..Dar toti simtim la fel, in profunzimi..
Iubirea e o pasiune foarte profunda..E o conexiune care trece de starile de moment..Iubim cind frecventele propriului suflet coincid cu frecventele altuia..Cind rezonam..Cind iubim avem acces la absolut..Cind iubim putem zbura mai usor..Ne putem detasa de orice, si putem trai experientele unor calatori in spatiu si timp.. Oriunde, in tot Universul..Si oricind..

No comments:

Post a Comment