Thursday, April 25, 2013

Those eyes

Uneori te opresti din drum si privesti panoramic..Te uiti imprejur, incercind sa vizualizezi locurile..Sa ti le imprimi in memoria 3D..Dupa care pornesti iar la drum, pe directia pe care o vezi..
Stii, societatile s-au dezvoltat, fiecare, intr-un fel propriu..Care le-a determinat propria existenta..Societatile vechi europene s-au dezvoltat pe locul lor fix, din care au cautat sa cucereasca, cit mai mult, sa adune valori materiale din teritorii cucerite..Societatile noi au avut alta filosofie, pentru ca s-au construit, practic de la zero..Aici au venit cei care vroiau altceva..Cred..Sigur, la inceput au fost unele enormitati..
Eu am fost profund, dar absolut profund impresionat de mesajele atit de umane din filmele lui Disney..Ideile de acolo mi s-au parut muuuult mai adevarate decit toate filosofiile posibile..Si asta nu stiu sa explic..Poate pentru ca erau despre noi, despre oamenii care au in ei o umanitate care trece dincolo de orice culturi.. Habar n-am..Stiu doar ca intelegeam ce vedeam in filme, si ma regaseam in tot..Poate intr-o viata anterioara am fost fun cherokee sau iroquois, sau emigrant..Sau poate am devenit unul..
Life ain't easy my friend..You'll land sometime, somewhere in the unknown..Tell me then, how is it..I'll believe ya, for sure..Been there..

No comments:

Post a Comment