Saturday, April 6, 2013

Extraterestrul dinauntru

Drumul ti-l construieste eul tau cel profund..Celelalte euri iti fac doar mastile, si costumele pentru a juca in anumite piese..Mai mult, sau mai putin legate de drumul tau..Colateralo-identificato-identice cu anumite segmente de pe traiectoria ta..Dar traiectoria reala a ta, destinul tau, e elaborat/a de eul cel profund, si, cumva, determinat/a si de exteriorul cel socialo-sinistro-absconso-relativ..E o combinatie cu multi parametri..
Sintem inconjuratzi de oceane..Viata e un inot printre valurile de apa, aer, si stupiditate-ura..E un exercitiu de supravietuire..O lectie de a fi printre atitea a-nu-fi-uri induse de sinistrul din ceilalti..In fine..Sa-i ignoram pe ignobili..Sau sa-i pocnim cind ezita..Ca prea mult rau au facut..Si merita sa si-o ia..
Ma gindeam..Cit de mult din viata asta construim efectiv, si cit de multa energie cheltuim doar ca sa ne aparam de atitea atacuri venite haotic, asa, de niciunde? Si de la tot felul de maimutzoizi..Oricum, ce mai conteaza? Ca am supravietuit multora, si mai avem energie..
Lumea asta, asa cum e, e rezultatul evolutiei..O evolutie frinata metodic de maimutzoizi..Pentru ca na, daca n-ar fi existat ei, noi am fi trait, acum, prin anul 4000-5000 ca nivel..Asa spun si scientificii..Sa le multumim ca nu am avansat prea repede..Ca, cine stie, daca nu ar fi fost ei, si cursul istoriei ar fi fost altul, si, noi, poate nu am fi existat azi..Aleluia-amin-aloha..Toate bune si nebune in secolul asta..La smecherie..La baie, la brutarie, la gara..Be-ton..Fara dubii..Cu certitudini iremediabile..Spuse, parca, la ureche, de extraterestrul dinauntru..Ala sincer..Nu ca ailaltzi..

No comments:

Post a Comment