Thursday, December 8, 2011

Intre cercuri..


Cind scrii esti sincer..Ca atunci cind vrei prietenia celuilalt.. Si, cind, ii spui tot, despre tine, si despre lume..
Vezi tu, lumea are limitele propriei ipocrizii..Ea arata doar atit cit ii trebuie, pentru a-si atinge propriile interese..Asta e..De nevoie, acceptam..
Cit mai dureaza pina cind sinceritatea si adevarul vor fi valori pretzuite? Naiba stie..Deocamdata banii conteaza..Iar interesele inseamna manipularea prostiei in spatele unei ipocrizii bine mascate..
Tine minte! In lumea asta TOTUL e un joc de interese..Toti vor sa-ti vinda ceva..Toate mastile pe care le vezi jucate, au un scop..Depinde de tine sa intelegi, ce, cum, si sa accepti, sau nu, jocul lor..Daca si tu ai interese care merg pe drumul lor..Prietenia e la fel..
Stiu ca avem in noi dorinta de a primi, dar si de a darui..De a comunica parti din suflet, pentru a primi parti de suflet..

1 comment:

  1. Lumea are doua valente: inclina pe de o parte cu multimea oamenilor care traiesc din lucruri banale, se bucura din acel putin, etc si, pe de alta parte inclina in favoarea celor care alearga sa acapareze cat mai mult, sa isi satisfaca poftele si sa aiba totul daca se poate. Putini dintre ei, din tot acest intreg, sunt prieteni, iti poti fi aproape nu doar aratandu-ti ca sunt, fiind chiar acolo, cu sufletul.
    Daruieste, fara sa astepti in schimb! Ceea ce simti cand vezi bucuria si zambetul pe chipul unui om caruia i-ai daruit ceva (timp din viata ta spre exemplu, vorbe frumoase, ajutor la nevoie, un ciocanit in usa si simpla intrebare "esti bine?", etc), este ceva ce nu poate fi descris in cuvinte.

    ReplyDelete