Monday, September 19, 2016

Variante de singuratati

Iubirea e un ideal, unul visat si inca neatins, pentru ca iubirea e ceva la care aspiram toti, in felul nostru, e ceva ce dorim sa realizam impreuna, cind intilnim un om care gindeste la fel, ca iubirea e un ideal construit din bucatzi de ideal asezate pe un soclu stabil..Da, noi acceptam impreuna ca iubirea e o statuie..Si ne continuam viata inainte asa, cu o imagine in minte, ca iubirea e un ideal pe care il construim impreuna de doua fiintze atit de relative..Eu, si tu..Pe mine ma cam sperie varianta asta, ca doar noi impreuna am putea realiza un absolut..
Bai, nu stiu, pentru mine o relatie adevarata e una construita din bucatzi, una facuta ad-hoc, nu stiu, una care sa nu stii de unde vine, si care e asa cum s-a transformat de la sine, ca asa a fost sa fie, fara nimic prevestitor dinainte..E ceva ce se intimpla pur si simplu, asa, pentru ca sufletele voastre chiar sint compatibile..
Iubirea e clara si iremediabila, ca e asa pentru ca sufletele alea chiar se pot lega spiritual liber de la sine..Iubirea e eu regasit in alt eu..Simplu si direct, si care face diferentza intre o fericire limpede, si o tristetze intunecata si adinca..E la alegere..
Iubesti lumina care iti vine din fiintza celuilalt, cea care te face sa iti revii la tine insuti, si iti da echilibru.. Si iubesti spiritul care iti e inspirat cind esti aproape de omul iubit..Iubesti linistea pe care simtzi cind ai alaturi omul acela..Pentru ca stii ca doar alaturi de el poti zbura, si doar alaturi de el esti ce ti-ai dorit..
Dragostea e dulce, si dorita..Are gust de amintiri placute..E aici si dorita..E un sentiment visat..E o varianta a unei posibilitatzi..Dragostea e o privire limpede in ochi, si atit..
E atita singuratate imprejur, in tot..

No comments:

Post a Comment