Friday, November 21, 2014

Visuri de vacantza

Am scris postul de dinainte asa, ca sa nu uit ca se mai intimpla chestii..Desi, pare ca chestiile sint tot mai dese, si ca traim vremuri foarte contorsionat de imbirligate, ba chiar confuzant-cetzoase..
Dupa alegeri, la scurt timp s-au intimplat multe schimbari..Si inca ce de schimbari..De 2 tipuri schimbarile astea, ma rog, adica 2 tipuri mai mari, sa zic asa: 1. Mafiotii care au pierdut alegerile si-o trag intre ei la maxim, isi iau gitul cit mai multi cit mai multora in timp ce 2. Mafiotii care clameaza ca au cistigat alegerile se lauda intre ei, isi admira statuile ne sculptate inca se declara germanofili, si, in general fac maimutzareli scabroase..Aber, was ist das?:))
Asta daca mai era nevoie de vreun motiv ca sa fiu indiferent la absolut tot..Tot, adica tot..Desi viata e complicata si cuprinde numeroase meandre si aspecte, vorba clasicului..Ma rog..
As pleca intr-o vacantza de 1000 de ani..Undeva, oriunde, numai sa nu mai aud de nimic..Desi, na, bani de unde, de vacantza?  In fine m-as duce intr-o tara calda, sa am o casa simpla, linga o plaja, si lume prietenoasa imprejur..Atita decit..In rest, toate bune..

No comments:

Post a Comment