Wednesday, October 10, 2012

Un spatiu relativ



Un timp, un spatiu..O secunda, o secunda lumina..Un an, un an lumina..Un miliard de ani, un miliard de ani lumina..O eternitate, o infinitate de ani lumina..Timpul si spatiul se mai amesteca intre ele, si dau un continuum..
Toamna asta nu cred ca am constientizat-o, asa ca pe celelalte..Nu m-am gindit decit la septembrie, si la iarna de dupa..Si la ziua scurta si la apusurile mai devreme, si la frig, si la toate atasamentele classice de toamna..In rest a fost asa, ca o tipa care trece pe strada si e aroganta:)..Decit..Asa..
Mai, de ce oare ne place sa ne amintim lucruri placute, fie ca sint mai apropiate, sau mai indepartate? Cred, probabil, pentru ca lumea asta dimprejur e sinistru de ostila, si, atunci, cautam variante mai placute..Pai, na, ce as alege, intre o moaca diforma care urla, si un zbor visat pe deasupra norilor? Na, intrebare retorica:) Sau intre o durere de cap, si o plimbare prin parcul-labirint, in timp ce lingi o inghetzata pe batz cu crusta de cioco, si cu umplutura de toate aromele lumii? Pai na..
De fapt, ma gindeam, asa, lumea nu e chiar asa de dilie..Depinde de cum o privesti..Si in ce mood esti..
Ma gindesc daca n-ar fi mai fun sa scriu despre sex, si despre mincare..Pina la urma oameni sintem, si ne e mai aproape ziua de azi decit cine stie ce abstractiuni..Desi, toate fac parte din viata noastra..

No comments:

Post a Comment