Sunday, October 28, 2012

Prietenul Bond



Sigur, sigur, Bond e abil-agil-cameleonic-perfectionist-eficient-adaptabil/dashtept si iese din orice situatzie, ba ii salveaza pe inocentzi si ii anihileaza pe descreieratzi..Bravo, e bun, antrenat, stie sa foloseasca technologii sf..E mare, e tare, la munte, la mare, in orice-imprejurare..Da e o chestie..Technologiile alea atit de sofisticate el stie sa le utilizeze..Adica le cunoaste detaliile, si e un user genial..Dar..
Ei bine, technologiile alea nu-s construite de el..Nu..Pe alea le construiesc oamenii lui Q..Care, na, sint si ei fabulosi, numa ca nu actioneaza..Ei il lasa pe Bond sa iasa in fatza, si sa o faca pe eroul..
Asta e chestia..Ca una face Bond, si alta specialistii..Si eu cred ca viata unui cercetator, chiar daca nu pare, e muuult mai interesanta, decit actiunile unui erou, oricit de super ar fi el..Ca-ca-sa faci sa mearga o masinarie careia tu ii faci designul, e o aventura mai tare decit cea a lui Bond..Clar..
Pe linga un designer mecanic, un Bond cu fatza de tapitzer (cum ii zice Badea) e un mic copil..Din punctul asta de vedere..Si viata in designul mecanic e ceva muuuult mai complicata si alambicata, si interesanta decit a unui Bond..Pai na..Sau, mai stii? Adica sint si alte puncte de vedere..Da' daca vorbim cu argumente, paaaai..Sa ma contrazica cineva..
Don't get me wrong..Eu cu Bond sintem prieteni..Da si rivali..Cind e cazul..

No comments:

Post a Comment