Sunday, May 15, 2016

Un om al universurilor

Drumul e deschis, il vedem clar, si il simtim, si ca sa pornim pe el trebuie un pas, o aplecare inainte, si o determinare..Acuma, pasul asta e cel mai greu lucru din lume, pentru ca pasul il putem face pe directii nestiute..In mecanica navei exista  2 miscari relativ posibile: ruliu, si tangaj.. Ruliul e o oscilatie stinga-dreapta, iar tangajul e una inainte-inapoi..Si asta poate fi asociat pasilor, dar si gindurilor si dubiilor inainte de a face pasii aceia doriti..Pentru ca avem in minte atitea lucruri privind pasii..
Se spune ca intre rai, si iad e doar un pas, asa ca intre geniu, si nebunie, ca intre relativ, si absolut..Ca intre tot, si nimic..Stinga e adevar, si dreapta, minciuna..Stinga e ce simti, si dreapta ce gindesti, sau invers..Lumea e divizata in alb si negru in toate formele imaginabile, si tu esti intr-un loc al determinarilor, si alegerilor.. Alegeri pe care le faci functie de cine esti, si ce simti..
Faci un pas, pasul tau, primul, si cel mai im portant, pasul fiintzei tale catre toate deschiderile..Pasul de mijloc, intre rai, si iad, pasul de inceput pe un drum posibil..Pasul sperantza spre tot..Pasul eliberator al fiintzei tale, pasul deschis, si limpede, cel de dinainte..
E o liniste imprejur..Toate se pregatesc, conform..Mai sint citeva secunde pina la decolare..Ai in minte doar citeva manevre, si optiuni..A inceput numaratoarea inversa..Esti un suflet ce a iesit din corp..Peste scurt timp ai sa devii cosmic..Ai sa zbori intr-un vid plin de lumini.. Acolo ai sa-ti schimbi conditia..Ai sa devii un om printre stele..Un om al universurilor..

No comments:

Post a Comment