Friday, November 9, 2012

Orizont paralel



Daca ti s-ar putea indeplini 3 dorintze, care ar fi acelea? Sincer.. Probabil o familie, bani, si o viata lunga..Sau o sanatate de fier, impliniri pe plan sentimental, si profesional..Sau o putere de a citi gindurile, si de a le influentza..Sau combinatii intre muuuulte-multe variante..Habar n-am..Dar n-ar fi rau sa facem cumva, daca am putea, ca lumea asta sa fie mai adevarata, si mai sincera..Pentru ca in ea traim..Asta, bineinteles, daca e, vreodata, posibil..Pentru ca, na, fara ipocrizie, si reguli, ar iesi o batalie generala..Toti cu toti..
Sint atitea de spus..Atitea ginduri, si variante, de dezvoltat, si aprofundat..Atitea lumi de construit.. Atitea vise de atins, intr-un fel sau altul..Vise proprii, sau ale altora..Dar nu e timp..Si nu cred ca va fi, nici de acum inainte..Trebuie sa ne multumim cu ce avem..Si, daca putem sa facem mai mult, sa nu ezitam..Daca..
Ascult Vangelis, o melodie care se cheama, pe numele ei, First approach.. E mare, e clara, e linistita, e buna pentru meditat..Adica te ajuta sa scoti din tine multe din ce visezi, fara sa faci efort..E ca o conversatie cu un om inteligent..Chiar, care e primul approach cind te vezi fata-in fata cu o situatie noua? Cum abordezi o schimbare? Cit, si ce din tine participa la a da, si a lua din ceva inedit? Cit de bine comunici cu un eveniment, sau fenomen, sau moment, pe care il vezi prima data? Cit de mult te deschizi spre un "altceva" care, iese cumva din ce stiai, sau percepeai in felul tau propriu?
Lumea are multe lucruri pe care nu le vom sti niciodata..E firesc..

No comments:

Post a Comment