Friday, November 16, 2012

Nemiscibil



Ceilalti ne-au fost martori..Ne-au observat atent miscarile..Atit..Ne-au judecat superficial..Atita au putut.. Si-au facut numarul..Au dansat imprejur un balet ciudat..Cu aceleasi fetze imobile, si priviri rapide..
Unii spun ca lumea arde..Si ca sint semne ca vor veni nush ce dezastre aztece sau mayashe..Mda.. Nebunia are foarte multe forme..Unele greu sesizabile..Probabil ca ei ar vrea ca lumea sa arda, ca asa si-au imaginat-o ei, cu mintea lor putzina..Si sint atit de multi astia..Probabil ca au fetze imobile si priviri rapide.. Si gesturi la fel de seci..In fine..Nu as spune despre ei, daca nu m-ar afecta numarul si atitudinile lor..
Trebuie sa ai resurse mari de energie, ca sa treci peste..Si amintiri frumoase, si mari, si bine incuiate, la care sa nu ajunga diformii..
Cel mai bine e sa blochezi viziunile care iti vin dinspre lume..Sa te incui in turnul tau propriu, si sa traiesti acolo, in felul tau propriu..

2 comments:

  1. ..in felul propriu, cu prietena cea mai fidela...
    www.formula-as.ro/2012/1040/asul-de-inima-45/dosarul-singuratatii-povara-sau-bucurie-15645

    ReplyDelete
  2. Singuratatea e cea care ne este alaturi intotdeauna..In fata marilor bucurii, tristeti, intimplari..Uneori mai simtim si alte singuratati imprejur..Se intimpla..

    ReplyDelete