Sunday, September 30, 2012

Strada Octombrie



O plimbare e intotdeauna o placere, mai ales daca ai un partener, sau o partenera de conversatie..Cu care, bineinteles sa calatoresti virtual prin mai multe anotimpuri..De fapt, plimbarea e un motiv pentru o discutie cu cineva, cu care chiar ai de comunicat atitea lucruri interesante..
O plimbare e un schimb de pasi, si de idei, impreuna..E o satisfactie profunda de a deschide ferestre catre peisajele lumilor din constiinta celuilalt..E o comunicare sincera a unor profunzimi ce vin din propriile fiinte..
Ei bine, astazi mergem prin strada Octombrie, din Orasul Toamnei..Inca e cald, si lumina..Si afara, si inauntru..E liniste, ca cea de dupa terminarea festivitatilor de inceput..
Bun, sa pornim..Despre ce sa fie conversatia, la inceput? Despre vreme? Cam banal..Despre politica? Prea dezgustator..Despre societate, oameni? Poate, dar asa tangential..Despre noi? Cam da, cred..Adica putem sa incepem cu a spune ce am mai facut in ultimul timp, cu cine ne-am mai intilnit, ce am mai aflat despre x, y, z, etc..Si, de aici sa dam drumul..Putem vorbi despre ce ni s-a intimplat, ce credem despre ce ni s-a intimplat, ce credem in general despre a, b, c, etc..
In toata discutia amintirile ne stau alaturi..Pentru ca le aducem in fata, cu toate detaliile..Si retraim momentele de atunci, cu intensitate..

No comments:

Post a Comment