Saturday, September 8, 2012

Eteric



Undeva, in profunzimile limpezi ale sufletului toti am stiut..Am avut certitudinile ca existam asa cum a fost firesc..Ca pornim, si mergem pe drumul firesc si propriu..Unic, al nostru..Clar definit in armonia lumii..
Am stiut ca sintem aterizati pe planeta cu un scop..Si ca vom face orice va fi uman posibil, ca sa reusim..
Viata e competitia suprema..Cit sintem vii, luptam..Cu orice, oricine, in orice conditii..Ne consumam energiile pentru supravietuire..Facem pasi spre propria fiinta, vazind cum ceilalti fac pasi spre propriile lor fiinte..
Ploaia s-a oprit..E liniste..Soarele e rosu, acum..Coboara..E un asfintit spectaculos..Ca toate asfintiturile..Ca toate plecarile..Plin de sperantze pentru ce va fi..O noua zi, o noua dimineata, in alta viata, vorba cintecului..
Avem atit de multe de dat..Atitea ginduri, si trairi sublime..Depinde doar de noi sa ne gasim oamenii care le pot intelege..Si sa incepem sa comunicam cu ei..Asa, ca intre fiinte cosmice, de rang inalt..

3 comments:

  1. Simtim adevarul si ne ascultam mintea (din pacate). Lupta nu are nici un rost. Avem atat cat ne trebuie pentru toti. Problema e ca nu mai putem sa ne oprim in a ne dori mai mult inutil.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Viata e o jungla si nu ai cum sa supravietuiesti fara lupta. Parerea mea :)
      A-ti dori mai mult cred ca tine de firea umana, fara un target in viata nu evoluezi. Un vis e un inceput de drum, ne stabileste directia de mers, trebuie doar sa fim consecventi pentru ca visul sa devina realitate. Usor de zis, greu de realizat :D

      Delete
  2. Depinde de fiecare ce isi doreste sa realizeze, si cit efort depune pentru asta:)

    ReplyDelete