Sunday, September 2, 2012

Clar de Septembrie



E o stare de un urias necunoscut, plutind asa, prin aer, ca o mare enigma.. Sint cercuri pe cer, suspendate alb, si care asteapta sa ninga cu baloane de liniste..Ca intr-un vis, in care el o vede pe ea, un chip stralucitor, care emite o lumina..Limpede..O lumina sferica, la fel de alba, si, care, cind atinge pamintul se desface in corole de culori..Apoi cimpurile se umplu de flori cu forme arcuite..Din care evadeaza chipuri..La fel de stralucitoare..
Cerul e o pictura cu nori..Pete de arta pe o pinza rotunda..Ca resturile de culori ramase, dupa ce tabloul s-a terminat..Ca o ultima discutie intre 2 fosti amanti..Ca un ceas blocat, proiectat pe un perete de foste amintiri..
Cerul e plin cu semne abstracte, azi..De acolo..Semne de stele, sau de galaxii..Sau de semnale extraterestre.. Enigmatice..
Constelatiile parca s-au aranjat altfel..Hm..Uite, de la Steaua Polara, daca citesti spre dreapta, se disting litere..S-E-P-T-E-M-B-E-R..E in engleza..Septembrie..Fosta luna a 7-a care acum e a 9-a..Prima de toamna..A venit toamna? Deja?
Timpul e regele lumilor..El ne trimite si miscarea, si transformarile spatiului..El construieste si darima imperii si galaxii..El ne-a aratat si acum, ca si anul trecut o fatza noua..Septembrie..Locul din care pornim toti, spre aventurile toamnei..Bine ati venit aici, acum, toti cei curajosi..Legati-va centurile de sigurantza..Decolam!

No comments:

Post a Comment