Sunday, July 15, 2012

Aloha



E cald..Pentru ca e vara..Adica anotimpul in care fluxul de raze solare e mai mare..Aici..E un timp in care fizica face sa fie cald..Iar noi luam totul ca atare, si acceptam anotimpul cu toate caldurile lui..Dar e frumos.. E mult verde peste tot..E lumina reflectata de imprejururi..E un cer pictat artistic, cu nori..E optimism, e viata reala, e miscare, si extaz..
Da e prea mult..Nu poti s-o tii asa langa intr-o veselie, ca te nervezi..Mai trebe si ceva tristetzi-nostalgii, plonjari in trecut, umpic de ura asezonata cu injuraturi..Ceva dom'le ca sa te trezeasca, sa nu pierzi contactul cu natura umana cea reala..Pai na..
Astept cu interes citeva ploi de cel putin o zi lungime..Preferabil cu tunete si fulgere, si stropi mari si grei..Ca in Beethoven..Pacat ca nu poate sa ninga, deocamdata, ca ar fi mers o pomana porcului cu muraturi..Si cu cadouri invelite frumos in hirtie lucioasa cu modele artistice..
Craciun fericit! La multi ani! Sa vi se implineasca toate dorintzele posibile si imposibile..Ca mie nu mi s-au..Ca n-a plouat..Aia e..

No comments:

Post a Comment