Sunday, May 27, 2012

Design



Logica infinitului e una mai diferita..Infinitul e mai mare decit orice numar imaginabil, si, na..Iese din orice a fost, vreodata, prestabilit, catalogat, si fixat in tipare si clishee..
Noi sintem vii, biologici, si depindem de starile induse..Ni se schimba felul si stilul..Si starile ne dau si ginduri si simtiri diferite..Care nu au nici o logica..Le avem asa cum le avem, ni le traim, vrem sa ne fie intelese, sa le intelegem, prin comunicarea cu ceilalti..Sintem fiintele dependente de propriile stari, care vor sa se inteleaga cu alte fiinte dependente de propriile stari..
Noi, de fapt, ne traim propria identitate, cu toate lumile lor..Si ne dorim sa intilnim o alta identitate cu care sa ne conectam lumile..Vrem o constiinta care sa receptioneze bine semnalul propriei fiinte, sa-l poata intelege, si sa ne transmita propriile-i trairi, pe care, noi, la rindul nostru sa le putem intelege..
In comunicare exersezi tot timpul..Dupa care il "inveti" pe celalalt..Incepi sa-l simti, si sa intuiesti cum va reactiona intr-un anume context..Pentru ca ii simti felul de a fi si de a gindi..
Oamenii sint destul de previzibili si plictisitori, in marea majoritate..Cred ca din cauza asta nu mi-am gasit un partener stabil..Pentru ca nu am gasit un om care sa ma surprinda, cumva..In mod placut..
Iubirea e un joc al gindurilor si sentimentelor..Cred..Si e placerea de a descoperi lumile interesante din celalalt..

No comments:

Post a Comment