Thursday, January 26, 2017

Relativul activ

Lumea devine din ce in ce mai incolora, inodora, si insipida..Ca apa..Doar ca e compusa din amestecuri de solid-lichid-gazos-plasma-etc..E o lume in care e impus mediocrul mediu, ca varianta ce satisface cel mai bine cam orice pozitie sociala..Daca treci peste niste bariere mediocre acceptate tacit esti trimis la baie, sau la gara, sau la fo institutzie care sa te mediocrizeze, dupa care esti reintrodus in circuit..Altfel, daca esti incapatzinat in ideile tale esti dat afara din orice cercuri, ca nu ne trebe decit robotizatzi-abrutizatzi care sa raspunda yes la orice..Androizi yesmeni..
S-au aplatizat parca, toate, nu mai exista decit prefabricate de orice; de gindire, de viata, de trairi, totul e redus la o varianta comerciala facila care satisface mediocrul mediu..E un cicat nemirositor peste tot, sub toate formele si culorile posibile..Un cicat plat pansat..Domina doar ticalosii, ca parca ei au creat varianta asta de lume, ticalosii subtili, bine ambalatzi, cu idei putine, fixe, si eficiente..Eficiente in a manipula, nu in altceva, ca altcevaul gen geniu nu e acceptat, daca nu e manipulabil..
Cre'ca mai trebe un sir de revolutii care sa ajute adevarurile sa revina in societate..Or sa vina si ele, ca lumea pare ca e inca libera, si la un anumit moment, cind se indeplinesc toate conditziile de eliberare din complexul actual, si societatea va avea stringenta nevoie de evolutzia normala, ei bine, atunci va aparea si revolutzia.. Ca, de fapt, revolutia ce dracu e altceva decit o schimbare majora de mentalitate sociala, na, e simplu.. Mediocrul social mediu, pina si el isi da seama ca starea de acum e cicanie, si retrograda, si atunci, pac, vine schimbarea..Schimbare care dracu stie daca e buna, sau rea, dar e schimbare..Se bucura toti nebunii, ca e altceva, si, in lumea asta noua promisa poate au si ei fo shansa..
Bine, privind asa, pe deasupra, toate revolutiile au fost un salt in evolutie, ca de aia se cheama re-evolutzie, sau ceva, adica reinvierea evolutziei..
Asa ca, doamnelor si domnilor, spectatori si spectatoare, iata ca spectacolul lumii are episoade de maxima audientza, si ele se cheama revolutzii..Luati-va un loc comod pe scaunele moi, si privitzi cum vechiul bilci devine noul bilci, pentru ca toate sint mai colorate acuma, si mai pe intzelesul tutuLor, hahaha..
Lumile se intind, la fel de anoste, peste tot..Lumile in care incolorul, inodorul, si insipidul au devenit fundamentale..E lax si inutil cam tot, ca o mlastina obscura in care perfidul sinistru poate lua masti vesele..

No comments:

Post a Comment