Tuesday, March 28, 2017

Dinspre inspre

Am trecut prin multe intunericuri, unele urite, unele dureroase, unele ale mele, unele ale altora..E greu sa fii pe acolo pentru ca nu stii niciodata cit dureaza scufundarea, sau ce resurse iti trebuie ca sa poti iesi iar la suprafatza..Si e greu pentru ca acolo, la adincimi e o mare presiune care se adauga presiunilor psihice, si sufletul greu trage foarte tare in jos..Sa dai din miini nu prea te ajuta, daca nu ai determinarea suficienta, sau macar o motivatie..Singurul lucru care te-ar ajuta e vointza..Fara vointza esti un bolovan, cu vointza esti o masinarie eficienta..Asta daca iti refaci echilibrul interior mai inainte, si daca ti-ai incarcat cu suficienta energie aparatul de avut rabdare, si aparatul de indiferentza, asta pentru ca sa nu te afecteze eventualele esecuri sau mentaluri (sa le zic asa) cretino-distrugatoare, pentru ca e plin de asa ceva..De altfel de asta exista atita depresie in vremurile astea, pentru ca socialul nu se mai comporta uman, ci sinistru-rece-monstruos. Na. E abis la orice pas..
Am vrut sa scriu despre vis, si mi-a iesit despre abis, adica exact contrariul..Ma gindeam ca raul e mai activ, mai ofertant, pe cind gindurile bune nu te ajuta sa scrii ceva interesant..Sau na, aici e mult de spus, ca daca ai talent poti sa scrii bine despre orice..
Lumea e incoerenta si haotic surprinzatoare..Multi nu pot folosi cuvintele pentru ca au in minte multe imagini.. Poate o sa ajungem cindva sa fim telepatzi, desi e putin probabil..Deocamdata cred ca sintem cam confuzi dupa ce technologiile astea ne-au luat pe sus..Ne trebuie un timp ca sa intelegem, si un timp mai lung ca sa invatam sa intelegem..

No comments:

Post a Comment