Friday, August 10, 2012

Dreamwalker



Visele au o logica a lor..Asta cred ca am invatat dupa multe calatorii..Am inceput studiul din curiozitate, ca sa imi testez capacitatile de a putea iesi din propria minte..Apoi a fost din orgoliu, ca sa imi demonstrez ca pot sa stau cit mai mult printre visele mele, si ca le pot gasi un inteles..Am studiat mult, dar nu am gasit o explicatie..Mi-am dat seama ca logica lor nu putea fi explicata de un specialist generalist..Pentru ca acea logica venea din mine, din cum simteam si gindeam eu..Ori un specialist in mine nu exista inca..
Dupa un timp am incercat sa inteleg visele altora..Si pentru asta intram in visele lor fara ca ei sa-si dea seama..Si am inteles atit, dar atit de multe..
Acum ma plimb in voie prin visele oamenilor, si observ..Imi place, e ca un spectacol urias, cu tot felul de abisuri si de ceruri..Cu viziuni atit de diferite..Uneori uit in ce vis sint, si cred ca e realitatea..Confund lumile, pentru ca logicile se amesteca tot timpul..
E frumos pentru ca e viata, si e lumina..Seamana cu cea reala, dar multiplicata de miliarde de ori..

Din Jurnalul unui Calator, capitolul "Vise"..Atit am mai gasit, restul foilor erau arse..Probabil omul ramasese captiv printr-un vis, pe undeva..Sau cine stie..

No comments:

Post a Comment