Sunday, January 29, 2012

Alpha


Din infinit vin continuu intrebari..Care, genereaza, in cascada, alte, si alte intrebari..Subconstientul le plimba prin lumile lui, un timp..Raspunsurile le pastreaza pe rafturile memoriei..Intrebarile fara raspuns, ramin, sa se roteasca, continuu, in minte..Ca un perpetuum mobile..
Se spune ca misterele pornesc explorarile..Cautam..Pornim pe drumuri care sa ne excite simtzurile, si instinctele..Vrem sa descoperim, sa gasim nestiuturile, ca sa ne demonstram ca ne-am depasit conditia capacitatilor propriului eu..Alergam cu viteza propriei intzelegeri, prin atitea teritorii..Acceleram, decolam si aterizam..Apoi, decolam definitiv..Plutim prin spatzii nestiute, in care fizica isi schimba legile la fiecare 10 secunde..Ne rotim, ne translatam, schimbam rapid parametrii de drum..Vedem aceleasi stele, si continuam..Reperele ni le-am pastrat..
Detasarea de realitate presupune un mare efort..E un dat al initziatzilor..Ca o trecere spre Visul anticipat, dat doar celor ce au demonstrat ca pot pastra parametrii ipotezelor..
Undeva, cineva, a zburat..Demult, in alte timpuri, cu alte legi, si constringeri..Acel cineva, parca, inca ne priveste, intzelegator, de sus..

No comments:

Post a Comment