Thursday, July 2, 2015

Plutiri

Energiile timpului isi ordoneaza particulele colorate dupa liniile cimpurilor magnetice..Colierele sferelor danseaza prin aer in siruri stiintific ordonate..Straturile sferice se suprapun, si se separa, continuu..Apoi totul se transforma in peisaje 3D mirifice care devin altele, ca intr-un dans cosmic..Culorile se amesteca pentru a se separa pe urma in curcubee cu care acopera totul..Revine iar linistea, si apoi ploaia cea vie..Ne dizolvam in lichid, ca sa ne revenim la o alta viata..Ploua continuu, si ritmul vietii pulseaza..Traim, vedem, simtim ca intr-un dans..Sintem aici, singuri, la fel de singuri ca intotdeauna, dansind un dans ciudat, pe un tarim nestiut.. Cei straini ne-au devenit prieteni, parca, si ritmurile noastre impreuna ne-au facut sa simtim ca viata merge inainte..
Sintem oamenii-trairi care au trait in exteriorul fiintei..Care au asteptat semne, care poate au venit, sau nu, pentru a simti ca pot comunica cu ceilalti..Si care au crezut ca si ceilalti simt la fel..
Ploaia cade la fel..Dansam pe ritmul ei toata viata..E in noi, tot timpul..De fapt noi sintem o ploaie de trairi, de ginduri, de tot..O ploaie ce cade peste tot universul..Sintem noi in toate picaturile ce se raspindesc uniform pe toate bratele galaxiei..Si care accepta toate rotirile cu resemnarea cu care au acceptat, mai demult, unele dureri nestiute..
Privirile ni se mai intersecteaza, printre picaturi..Lichidul ne mingiie trasaturile, si ne face sa ne simtim, inca, impreuna..Trasaturile ne-au ramas neschimbate..Plutim printre aceleasi nedeterminari, inca..Spatiile si-au amestecat curburile..Am ramas sa traim variantele unor vieti tangente..E liniste..Si toate devin, mai tirziu, acelasi intuneric..

1 comment:

  1. "Energiile timpului isi ordoneaza particulele colorate dupa liniile cimpurilor magnetice" = Dualitatea este in Realitatea (aceasta) o trinitate
    "Culorile se amesteca pentru a se separa pe urma in curcubee cu care acopera totul.." Indeed. How colorful do U see..?
    :)

    ReplyDelete