Sunday, May 10, 2020

Suge-o se scrie cu cratima

Dixtractie nene. Seara asta vad mult trafic din Ro, e posibil sa fie sandilaul din Birlad, si/sau din gasca dilimacului. Mersi pentru trafic, asa fac si eu bani de buzunar, de-o bere, o pizza, ceva ca sa imi aduca aminte de liceu, hahahaha. Pare ca s-au activat febrilii dupa ce le-am zis ca mai vedem noi ce si cum. Spor la cautat. Era o carte care suna asa Suge-o Ramona, tradus Oh, Ramona. Asta va tranzmit dacit, sugeti-o, chit ca nu o stiti pe Ramona. Scuze pentru limbaj ne-academic. Daca asa ceva apare in vreun link pe vreun site adica ceva pus de vreun dobitoc sinistru ca sa ma faca "de ris" o sa fie cu repercusiuni. Nu eu, ca nu-s asa bun la smechereli, niste pretini buni. Daca e asa pentru delectare, spor la lectura.

2 comments:

  1. Nevoia de filozofie este universală. Ea tinde să ducă orice discuţie pe terenul ideilor şi al principiilor. Ea tălmăceşte probabil aspiraţia cea mai adâncă a sufletului, care merge drept la ceea ce este general şi, prin aceasta, la ceea ce este generos.

    citat din Henri Bergson


    Natura producând speţa umană de-a lungul cursului evoluţiei, a voit-o sociabilă, precum a voit societăţile de furnici şi de albine, însă structura morală originară şi fundamentală a omului este făcută pentru societăţi simple şi închise.

    Henri Bergson în Cele două surse ale moralei şi religiei


    Omul înşală natura când prelungeşte solidaritatea socială în fraternitatea umană. O înşală, căci societăţile al căror plan era preformat în structura originară a sufletului uman cerea ca grupul să fie strâns unit, dar ca de la grup la grup să fie ostilitate virtuală.

    Henri Bergson în Cele două surse ale moralei şi religiei

    Pastreaza limitele delimitate

    ReplyDelete
  2. Mersi pentru trafic, nu trebuia sa va deranjati. Am pus raspunsul ca sa fie pentru istorie, ca na. Nu stiu sa va recomand vreun psihiatru, intrebati si voi. Presupun ca v-ati adunat un mini-grup sa scoateti asta. Bravo. Doar ca e ceva fara nimic, nici macar ca umor nu e buna de exemplu. Nu stiu daca sinteti recuperabili. Cu asta am incheiat orice comunicare, de orice fel.

    ReplyDelete