Saturday, August 1, 2015

Trecut si prezent

Locurile se amesteca prin amintiri..Ma intorc cu placere la locurile de atunci, din acele momente ale mele cind simteam intr-un anumit fel..De fapt cred ca locurile atrag dupa ele trairile, sensibilitatile acelor timpuri.. Ne intoarcem la fiinta care eram cu o infinita empatie, si cu o infinita dorinta de a-i comunica tot, ca sa evolueze mai repede, intr-un fel, desi societatea nu i-ar fi permis sa-si depaseasca conditia virstei..Oricum..
Intoarcerile in trecut cred ca vindeca de multe rele induse, pentru ca limpezesc apele, curata locurile, si redeschid orizonturile..
Desi, totusi, cred ca intoarcerea asta la trecut e un fel de obligatie, o impunere, datorata dilelii asteia sociale cam continue.. Ca si cum ar trebui sa negi tot ca sa poti merge inainte..In fine, mersul prin viata n-a fost usor pentru nimeni, dar, parca nici atit de contorsionat nu ar trebui sa fie, ca inebunesti..Societatea e prea toleranta cu aberatia/descreierarea in numele libertatii, sau ale libertatilor..Conspiratiunea cretinoizilor e inca activa..Si daca nu esti cu ei, asta te situeaza automat impotriva lor..Hm..

No comments:

Post a Comment