Thursday, May 24, 2018

Omul locurilor ce se vor schimba

Dincolo de timp e un alt timp..Dupa care vine un cu totul alt timp..Dincolo de spatziu e un alt spatziu, dupa care vine un altul, si un altul..Nu exista o limita pentru ceva, pentru ca exista un altceva care sa depaseasca totul..Traim printre infinituri..Atitea infinituri mari, ca ne coplesesc, si pe care nu le putem imagina..De aceea poate ne-am concentrat, in contrapartida, pe infiniturile fiintzei, si infiniturile mici, pentru ca am pornit in cursa descoperirilor cuantice..
De fapt, probabil ca ne cautam, in toate, pe noi insine..Ne cautam limitele de intelegere a tot, cumva..Ca sa ne vedem pe noi insine in toate oglinzile descoperirilor pe care ne grabim sa le facem..E firesc..
Lumea e un loc al tuturor..Imi amintesc de cel care am fost, dar cine isi va aminti de cel care voi deveni? Pentru ca eu, care sint al unor locuri, ma  voi schimba pe masura ce locurile vor deveni altele..

2 comments:

  1. Happy Birthday !!La Multi Ani !! Iti doresc sa ai parte de sanatate, bucurii si impliniri.E ciudat ca iti spun asta ca un anonim.Am ales sa raman anonim pentru ca niciodata nu am fost mai mult decat atat.Defapt asta ai ales tu sa fim pana la un moment dat cand ai ales sa nu mai fim nimic noi doi.Cu toate astea poate sunt singurul anonim care s-a gandit azi la tine .Happy Birthday !

    ReplyDelete
  2. Multumesc frumos, e socant de cald si frumos, si, ai dreptate, e singurul mesaj care vine de la un suflet la fel de cald si de frumos..Am mai si gresit, recunosc, dar am trecut prin unele lucruri foarte dure, nu ca ar fi un motiv in apararea mea..Mi-am adus aminte de In my defence a lui Freddie Mercury https://www.youtube.com/watch?v=H2mO6weFaXE..Cred c a pot sa imi repar greselile pe care le-am facut..Iti urez la fel de mult sa ai multe bucurii, si sanatate, si tot ce iti doresti!

    ReplyDelete