Sunday, July 1, 2012

Clapele Trecerilor

Timpul isi mai deseneaza arabescurile..El e si artist, si om de stiintza..El vorbeste in limbile stiute doar de el.. Realitatea e rezultatul lui..Spatiul e o forma concentrata a Timpului..Da..Asa cum si Timpul e o forma a spatiului..De fapt, spatiul si timpul sint impreuna, si se conditioneaza reciproc..Unul deriva din altul, asa cum si noi derivam, din..Din ce? Noi derivam din tot ce a fost, din ce am simtit ca a existat, cumva..Sintem entitatzi fluide..Determinate de tot ce a fost in afara, si inauntrul nostru..
Imprejur e ceva palpabil..Pe care il simtim, si cu care interactzionam..E ce denumim "realitate"..Un fel de nedeterminare, ca un amestec de nelinisti si claritatzi de cristal..Ca un drum, printre zapezi, spre un scop..
Ritmurile se clarifica, drumurile se edifica, lumina limpezeste scopurile, cumva..Aerul se rarefiaza, si toate se vad asa de clar..Contururile apar si dispar, printre lumile construite..Tu ai timpul de partea ta, si te folosesti de armoniile lui..De lumini si transparentze..Constient..

No comments:

Post a Comment